19.02.2018 | ČSLH

Jak mluvit k týmu? Čtěte nové vydání magazínu Coach

Čím motivovat hráče k nejlepšímu výkonu? A existuje recept na ideální řeč k týmu? V novém vydání magazínu Coach najdete tipy Michala Ježdíka, basketbalového trenéra národního týmu. Pokud jste se nedostali k tištěné verzi druhého vydání trenérského magazínu Coach v roce 2018, na webu www.cslh.cz si můžete stáhnout jeho verzi v PDF formátu. Stačí kliknout zde.

Trenér musí umět rozpoznat náladu v týmu, uklidnit hráče, mít jejich důvěru i vědět, jak se kterým komunikovat. "Klíčové je pochopit a respektovat, že každý hráč je jiný, a co na každého platí. Systém čepice jedna velikost pro všechny v týmových sportovních hrách už dávno neplatí," říká Michal Ježdík v novém vydání magazínu Coach.

Magazín Coach je měsíčník přikládaný jako neprodejná příloha k deníku Sport. Coach se zaměří na témata vztahu trenér–hráč. Deník Sport magazín připravuje ve spolupráci s experty ze sedmi kolektivních sportů – z fotbalu, hokeje, basketbalu, volejbalu, florbalu, házené a ragby. Magazín není určený pouze pro trenéry, ale i pro širší veřejnost, kterou zajímá, kudy vede ve sportu cesta k úspěchu.